Dokunmazer güven tazeledi

Kızılay Bursa Şubesi’nin dün yapılan Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, yeniden başkanlığa seçildi.

Dokunmazer güven tazeledi

Tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyen Dokunmazer, Kızılay’ın 3 yıllık yeni dönemde önemli hizmetlere imza atacağını söyledi. 

Tüzük gereği son kez başkan seçilen Dokunmazer, “Yeni dönemde Sağlık Rehabilitasyon Merkezi, Bölge Kan Merkezi, Afet Merkezi ve Diyaliz Merkezi’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bununla birlikte Gençlik ve ile Kampı’nı 365 gün çalışacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. 17 Eylül 2015’de hizmete soktuğumuz yurt binamızın bünyesinde bin kişilik aş ocağı yapacağız. Yurtta kalan çocuklarımız burada ücretsiz yemek yiyebilecek. Ayrıca, da hizmete soktu. 1000 kişilik bir aşocağı yapacağız. Ayrıca, Ramazan ayında halkımıza yemek vereceğiz, diğer zamanlarda fakir vatandaşlara yemek dağıtacağız. Kızılay önümüzdeki 3 yılda çok daha iyi yerlere gelecek. Bizden sonraki yönetimin de daha da güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Kızılay’ı bize bırakan büyüklerimizin atmış olduğu temellere biz de elimizden geldiği kadar bir şeyler katmaya çalıştık” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X