Dokuz Eylül Ortaokulu Şehitler Diyarında

Balıkesir’in Edremit İlçesi Dokuz Eylül Ortaokulu öğrencileri Çanakkale’nin 100. yılında Şehitler Diyarı’na bir gezi düzenledi. Geziye okul idareciler…

Dokuz Eylül Ortaokulu Şehitler Diyarında

Balıkesir’in Edremit İlçesi Dokuz Eylül Ortaokulu öğrencileri Çanakkale’nin 100. yılında Şehitler Diyarı’na bir gezi düzenledi. Geziye okul idarecileri, öğretmenler, 6. ve 7. Sınıf öğrencileri katıldı. Minik öğrenciler Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı , Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere, Sargı Yeri, Hastane Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe Köyü , Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlısırt , 57. Alay Şehitliği Ziyareti, Conkbayırı ve Çimenlik Kalesi’ni gezdi. “Çanakkale geçilmez” dedirten kahraman askerlerimizin destan yazdıkları toprakları görmek, onların bastığı yerlere basıp onların geçtiği yerlerden geçmenin tarif edilemez duygusunu yaşayan öğrenciler bol bol hatıra fotoğraflı çektirdi. Bu vatanın nice zorluklar karşısında korunduğu yerinde öğrenen öğrenciler, şehitler için dualar ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X