Dolmuş duraklarında konfor artıyor

Osmangazi Belediyesi, Kayhan dolmuş duraklarına ‘yolcu bekleme istasyonları’ kurdu. Duraklarda dolmuş bekleyen vatandaşların yazın güneşten, kış da yağışlardan korunmalarını sağlayacak bekleme istasyonları, hem yolcu, hem de dolmuş şoförlerinin takdirini

Dolmuş duraklarında konfor artıyor

Dolmuş şoförleri ve vatandaşların, yapımından büyük memnuniyet duyduğu ‘yolcu bekleme istasyonlarını ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kayhan dolmuş duraklarının Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne yakın bir noktada olması nedeniyle yolcu yoğunluğu oldukça fazla. Durağın üstünün açık olması, özellikle kış aylarında hem dolmuş bekleyen vatandaşların, hem de şoförlerin büyük sıkıntı yaşamasına sebep oluyordu. Şoför esnafımızın talepleri doğrultusunda hem kendilerinin hem de vatandaşlarımızın yaz aylarında güneşten, kış aylarında ise yağışlardan korunması için durağa ‘yolcu bekleme istasyonları’ kuruyoruz. İlk istasyonun kurumunu tamamladık. Duraktaki tüm peronlara bu istasyonları yerleştireceğiz” dedi.

Duraklara yolcu bekleme istasyonlarının kurulmasından memnun olan şoförler belediyeye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X