Döner siparişi sonları oldu

Adana’da fuhuş yaptıkları iddiasıyla aile meclisi kararıyla öldürülen Senem B. (30) ile akrabası Zeliha S.’ın (20) kiraladıkları evin adresini, döner siparişini getiren paketçinin söylediği ortaya çıktı.

Döner siparişi sonları oldu

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Başak Mahallesi’ndeki boş tarlada 10 Nisan’da cesetleri bulunan 3 çocuk annesi Senem B. ile 2 çocuk annesi Zeliha S.’yi işkence yapıldıktan sonra pompalı tüfek ile öldürüldükleri belirlenen Barık’ın kayınpederi Hikmet B. (65), kayınbiraderleri  Davut (37),  Savaş (30) ve Yahya (27) ile Davut’un oğulları O. (17) ve Doğan B. (19) tutuklandı.

Senem B.’nin uyuşturucu suçundan cezaevinde olan amcası Arap B.’nin eşi olduğunu söyleyen Doğan B., cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini itiraf etti. Barık, adliyeye götürülürken de cinayeti dedesi Hikmet B.’ın işlediğini ileri sürdü.

DÖNER SİPARİŞİ SONLARI OLDU

Olayla ilgili soruşturma sürürken eşi cezaevine girdikten sonra oturduğu Dedekorkut Mahallesi’nden kaçan Senem B.’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde ev kiraladığı, burada akrabası Zeliha S. ile birlikte yaşadığı, haklarında da fuhuş yaptıklarına dair dedikodular çıktığı belirlendi. Barık ailesi tarafından her yerde aranan ve fuhuş yaptığı gerekçesiyle hakkında infaz kararı alındığı iddia edilen Senem B.’nin olaydan önce döner siparişi verdiği, yemeği eve getiren paketçinin, kadınları da ailesini de tanıdığı, adreslerini de  Hikmet B’ye bildirdiği ortaya çıktı. Ailenin de 2 otomobille eve gidip, kadınları olay yerine götürerek öldürdüğü belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X