Donk 2 milyon Euro istedi

Yeşil beyazlılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki Ryan Donk’la ilgili temas kurdu… İstediği yıllık ücreti çok bulan yönetim beklemeye geçti.

Donk 2 milyon Euro istedi

Sezona birçok transferle giren ancak bazı oyunculardan istediği verimi bir türlü alamayan Bursaspor’da, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Devre arasında veya önümüzdeki sezon kadroyu güçlendirmek için belirlenen oyuncularla şimdiden temasa geçen yeşil beyazlılar, menajerler aracılığıyla nabız yoklamaya başladı bile. Yurt dışında birçok oyuncuyu gözlem altına alan yönetim, yurt içinde de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncularla görüşme yapmak için ise ocak ayını bekliyor. 

Sağlam istiyor

Başkan Recep Bölükbaşı’nın bu sezon Kasımpaşaspor formasıyla büyük çıkışa imza atan Ryan Donk’u da takibe aldığı gelen haberler arasında. Özellikle Bursaspor’a karşı oynadığı futbolla dikkat çeken Hollandalı yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2016 yılında yani sezon sonunda bitiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da kadroda görmek istediği tecrübeli ön libero için nabız yoklayan Bölükbaşı yönetiminin, Donk’un yıllık 2 milyon Euro gibi rakam istemesinin ardından beklemeye geçtiği öğrenildi.

İndirim istenebilir

Birçok takımın transfer listesinde birinci sırada yer alan Ryan Donk için yeşil beyazlı yönetimin ilerleyen günlerde menajerleriyle bir görüşme daha yaparak fiyatta indirim yapılmasını isteyeceği öğrenildi. Stoper mevkinde de oynayabilen 29 yaşındaki tecrübeli ön libero, bu sezon Kasımpaşaspor formasını 11 kez giydi ve 1 gol atıp 3’de asist yaptı. Donk sırasıyla Waalwijk, AZ Alkmaar, West Bromwich, Club Brügge ve Kasımpaşaspor formaları giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X