Dört dörtlük Büyükşehir

Ankara’da rakip tanımayan yeşil beyazlılar, sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Bursa ekibi, Masatenisi Süper Ligi ilk etabında oynadığı 4 maçı da 4-1’lik skorla geçerek Fenerbahçe ile birlikte zirveyi paylaştı.

Dört dörtlük Büyükşehir

Türkiye Masatenisi Süper Ligi ilk etap maçları haftasonunda Ankara’da yapıldı. Ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı kaçıran, bu sezon zirveyi hedefleyen Büyükşehir Belediyespor da ilk etapta müthiş bir performans sergiledi. 15-16 Ekim tarihleri’nde Ankara’da yapılan müsabakalarda oynadığı 4 maçı da kazanan Bursa ekibi, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Melek Hu, Yu Mengyu gibi önemli isimlerin mücadele etmediği ilk etapta yeşil beyazlılarda Simay Kulakçeken, Sena Arslan, Büşra Yıldız ve Aleksandra Privalova’lı kadrosuyla rakipleri karşısına çıktı.

 

AVERAJLA İKİNCİ

Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk etabında Gençlik Spor Kulübü, Bursaspor, Antalyaspor ve BB Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, ik etapta karşılaştığı tüm maçlarda rakiplerini 4-1’lik skorla geçerek iddiasını ortaya koydu. Başarılı sonuçları sezon sonuna kadar sürdürmek isteyen Bursa ekibi, böylece 8 puan toplayarak aynı puana sahip Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X