Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde yaz okulu açıldı

Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışan personellerin 6-12 yaş aralığındaki çocukları için Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği ve Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi işbirliği ile geçen ay açılan “Anne Oteli ve Kreşi” tarafından yaz oku

Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde yaz okulu açıldı

Okulların kapanmasıyla birlikte kreşteki ve personelin 6-12 yaş aralığındaki çocuklarına yönelik sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerini artıran Dörtçelik Çocuk Hastanesi 13 farklı branşta yaz okulu açtı. 

Eğitim ve aktiviteleri üç farklı tesiste gerçekleştirilecek yaz okulu için Bursa Büyükşehir ve Nilüfer Belediyesi ile ortak çalışma yapıldığı belirtilirken basketbol, voleybol, yüzme, futbol, binicilik, şehir ve kütüphane gezilerinin yapılacağı ayrıca hastane kreşinde drama, İngilizce,  zekâ oyunları, bahçe etkinlikleri, sözel etkinlikler, okuma atölyesi, el becerileri  eğitimlerinin yapılacağı kaydedildi.

BİR İLK OLMA ÖZELLİĞİNDE

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel gelişimi için spor ve sosyalleşmenin çok önemli olduğunu söyleyen Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. İsmail Özcan, “İnternet ve cep telefonları ile teknoloji bağımlısı hale gelmeye başlayan çocuklarımızı spor yapan, çeşitli etkinlik ve aktiviteler ile sosyalleşen, çevre ve şehir bilincine sahip  bireyler olarak yetiştirmek ve bu kültürü aşılamak için çalışıyoruz. Bu hedefler ile  açtığımız yaz okulunda çocuklarımız hem eğlendikleri, hem öğrendikleri, hem de sosyalleştikleri bir yaz geçirecekler. 

Haziran ayı itibarı ile ilk dönem grubunun eğitime başladığı yaz okulu üçer haftalık, beş dönem olarak yaz boyunca sürecek. Personelin çocuklarının yanı başlarındaki kreşte faaliyetleri ile gözlerinin arkada kalmadığı uygulama bakanlığımıza bağlı hastanelerde bulunan kreşler arasında da bir ilk olma özelliğini de taşımaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X