Dörtçelik’te MR hizmeti başladı

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde radyoloji servisinde yeni oluşturulan ünite ile çocuklara daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için Manyetik Rezonans (MR) 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı.

Dörtçelik’te MR hizmeti başladı

Bursa Kamu Hastaneler Birliği’nden yapılan açıklamada “Hizmet alımı yolu ile hastaneye kazandırılan cihazın kurulumu ve hastane otomasyon sistemi uyumluluğu tamamlanarak hafta başından itibaren hizmete sunulmuştur. Daha önce MR gereken tetkikler için Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk olan ve uzun MR süreleri ile çekimini yaptırabilen hastalar artık hem hastane içerisinde hem de daha kısa bekleme sürelerinde bu hizmeti alabilecekler” ifadelerine yer verildi. 

Hastane Yöneticisi ve Bursa Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Özcan ‘MR çekimi olan hastalarımızın başka hastanelere sevki sebebi ile yaşanan mağduriyetin giderilmesi açısından bu hizmet önemliydi. Bu mağduriyetin giderilmesinden mutluyuz. 7-24 hizmet verecek olan MR ünitemizden yalnızca hastanemiz değil diğer hastaneler de faydalanabilecek bu da diğer hastanelerdeki yoğunluğu kısmen azaltacaktır. Emeği olan herkese teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X