Dortmund’a gidiyorlar

PUMA’nın etkinliğinde Berk Saray, Kaan Miraç Sezen, Yücel Arslan ve Ender Dursun Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenman yapma fırsatı yakaladı.

Dortmund’a gidiyorlar

PUMA’nın Türk futboluna yeni ve genç yetenekler kazandırmak amacıyla Borussia Dortmund Kulübü’yle birlikte düzenlediği Head to Head Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası’nın ikinci ayağı, dün Bursa’da yapıldı. Merinos Stadı’nda gerçekleşen şampiyonada, Berk Saray, Kaan Miraç Sezen, Yücel Arslan ve Ender Dursun Almanya’da Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenman yapma fırsatı yakaladı. 

Marco Reus’la tanışacaklar

İstanbul ve Bursa’daki elemeler sonucunda belirlenen 8 genç yetenek, Borussia Dortmund Futbol Okulu’nda antrenmana çıkıp, Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp ve Almanya’nın Milli futbolcusu Marco Reus ile tanışma fırsatı bulacak. Ayrıca genç yıldızlar, Signal Iduna Park Stadı’nda bir Borussia Dortmund maçını canlı izleme fırsatı elde edecekler.

Bursaspor Futbol Okulu öğrencisi Berk Saray 12-14 yaş grubunda, 01.14.42’yle rekor kırarken sevincini Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ile birlikte paylaştı. 

BURSA SONUÇLARI

12- 14 yaş GRUBU

Birinci: Berk Saray 01:14:42

İkinci: Kaan Miraç Sezen 01:16:34

14-16 YAŞ GRUBU

Birinci:  Yücel Arslan 01:14:28

İkinci: Ender  Dursun Eren 01:14:49

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X