DOSABSİAD Başkanı Çevikel; OLAY gündemi belirliyor…

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Menemen, OLAY Medya’yı yeni yerinde ziyaret edip İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve Olay Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler…

DOSABSİAD Başkanı Çevikel; OLAY gündemi belirliyor…

Yeni yerine taşınan OLAY Medya’ya ziyaretler sürüyor…

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Menemen, OLAY Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve Olay Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’la bir araya geldi…

OLAY’ın kentin çok önemli bir markası olduğunu ifade eden Başkan Nilüfer Çevikel, “Bursalılar Olay Gazetesi’ne ne olursa olsun sahip çıkıyor. Çünkü, Olay geçmişten beri hep takip ediyoruz; gündemi belirliyor, gündemi değiştiriyor” dedi.

OLAY’da ciddi haberler okuduklarını ve asla yanlı haber yapılmadığını vurgulayan Çevikel, “Bizlere düşen görev de, Bursa’nın artık ulusala çıkan bu değerine sahip çıkmak. Bizler de sahip çıkacağız. Olay önemli bir marka. Türkiye’nin kaç tane markası var ki… Sizde bir haber çıktığında anında ulusaldan 30 tane arkadaşım arıyor. Ciddiye alınıyor. Bence bu çok güzel. Hepimizin bir değeri. Cavit bey bu işleriyle bir çok insana iş güç verdi, emekli etti. Şehre büyük katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU…

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X