DOSAB’dan 10 bin forma

Toplam 21,6 milyon hedefle başlayan Yeniden Büyük Bursaspor kampanyasına Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri, ilk olarak 10 bin forma alarak 1 milyon TL’lik destek verdi.

DOSAB’dan 10 bin forma

Bursaspor’u içinde bulunduğu mali sıkıntıdan kurtarmak amacıyla toplam 21,6 milyon lira hedef konulan ‘Yeniden Büyük Bursaspor’ kampanyasına Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicileri ilk etapta 1 milyon TL (10 bin adet forma) ile katılım sağladı. DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy, DOSAB sanayicileri olarak, loca ve kombine kampanyasından forma satışına Bursaspor’a destek için bugüne kadar daima en ön sıralarda olduklarını hatırlatırken, “Bizler, halen Bursaspor A Takımının kullandığı özel yapım otobüsü, kurumsal localardan ilkini, kombine bilet kampanyasından 2 bin 250 adet kombineyi, Vakıfköy Orhan Özselek Altyapı Tesisleri’ne spor salonu yapılması gibi kampanyalarda katkı koyduk ve koymaya devam ediyoruz” dedi.

RAKAM DAHA DA ARTACAK
Bursaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Özsoy, şunları söyledi: “Yeniden Büyük Bursaspor Kampanyası’ndan elde edilen kaynakla ara transfer döneminde kadromuzu güçlendirip ilk hedefimiz olan Süper Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Takımımızı layık olduğu yere taşımak için DOSAB’lı sanayiciler olarak yine en ön saflarda katkı koyuyoruz. Kampanyaya bizlerin çağrısı ile sanayicilerimizin ilk etaptaki katkısı 1 milyon lirayı aştı. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu rakam önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir. Bu vesileyle Bursa’ya gönül veren tüm iş insanlarımızı ve büyük Bursaspor taraftarımızı kampanyaya katılarak takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Taraftarımızın, ligin ikinci yarısında ceza getirmeyen küfürsüz desteğinin artarak süreceğine, teknik heyet ve futbolcularımızın da Bursaspor’u Süper Lig’e taşıyacak sonuçlara imza atacağına gönülden inanıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X