Dost kötü günde belli olur

“Bursaspor’un mağlubiyetine sevinen taraftarı ben taraftar olarak kabul etmiyorum” diyen Başkan Altepe: ‘Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”

Dost kötü günde belli olur

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ilk maçını bugün deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor karşısında oynayacak Bursaspor’u İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe uğurladı…

Başkan Recep Bölükbaşı, yöneticiler Kemal Güler, Faruk Bakgör ve Konuralp Yeşil’in de hazır bulunduğu Özlüce’den camiaya seslenen Altepe, Bursa’nın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Bursaspor’un, şehrin göz bebeği olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Bursaspor’un itibarı bizim itibarımız. Bursaspor’un şampiyonluğu bizim şampiyonluğumuz, başarısızlığı da bizim başarısızlığımız” dedi. Tüm camiayı takıma sahip çıkmaya davet eden Başkan Altepe, şunları söyledi: 

SEVİNEMEZSİNİZ

“Bizler Bursalı ve Bursasporlu olarak takımımıza her ortamda sahip çıkmamız gerekiyor. İyi günde dost belli olmaz. Dost, kötü günde, zor günde belli olur. Şampiyon olurken Türkiye’nin en pahalı, en lüks, en kaliteli takımı değildik ama şampiyon olmayı birlik beraberlikle başardık. Şimdi bizim buna ihtiyacımız var. Bursaspor’un mağlubiyeti kimseyi sevindirmemeli. Bursaspor’un daha iyi sonuçlar alması için herkes elinden gelen katkıyı sağlamalı. Yapabileceği bir katkı yoksa eğer moral bozmamalı. Hiçbir şey yapamazsa iyi temennide bulunup, dua etmeli.”

DÜNYANIN NERESİNDE VAR?

“İyi futbolculardan oluşan bir takımımız var. En son Galatasaray maçında bunu gördük. Beşiktaş karşısında da iyiydik. Demek ki bu takım bu performansı gösterebiliyor. Yeter ki, herkes katkı sağlasın. Siz karşı takıma moral veriyorsanız bu yapılan en büyük yanlış. Maçın henüz 15. 20. dakikasında kendi futbolcunuzu ıslıklarsanız, kendi futbolcunuzun moralini bozarsanız nasıl başarılı olunacak? Dünyanın neresinde böyle bir başarı var? Bu normal sağlıklı insanların işi değil. Taraftar olarak gerçek taraftarlığımızı gösterelim. Bursaspor’un mağlubiyetine sevinen taraftarı ben taraftar olarak kabul etmiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X