Dostları onu hatırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aşık Veysel anısına düzenlenen `Usta`ya Saygı` gecesine katıldı ve sanatçılarla birlikte `Uzun İnce Bir Yoldayım` türküsünü seslendirdi.

Dostları onu hatırladı
Klarnet virtüözü Serkan Çağrı öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivali’nin ‘Ustaya Saygı’ gecesi muhteşem anlara sahne oldu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı gecede Aşık Veysel, doğumunun 120. yılında onu hatırlayan dostları tarafından anıldı. Gecede Zara, Hakan Aysev, Gökhan Tepe, Fettah Can, Yavuz Bingöl, Linet ve Yonca Lodi Aşık Veysel eserlerini Orhan Şanlıel yönetimindeki orkestrayla söyledi.
 
UZUN İNCE BİR YOLDAYIM
 
Festivalin sanat yönetmeni Serkan Çağrı, kendi sahne sırasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sahneye davet ederek Aşık Veysel’in bir resmini hediye etti.
 
Pek çok ünlü ismin de ilgiyle izlediği gecenin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlarla birlikte Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ adlı türküsünü söyledi. Festival, çeşitli etkinliklerle yarın sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X