Dostlarıyla felekten bir gün çaldılar

Ekranların iki güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya ve Bergüzar Korel, arkadaşlarıyla buluştukları mekanda ‘Kızlar Gecesi’ yaptı.

Dostlarıyla felekten bir gün çaldılar

SERENAY YIKILIYOR!

Özel hayatlarında iki sıkı dost olan Serenay Sarıkaya ve Bergüzar Korel, ‘Kızlar Gecesi’ ilan ettikleri önceki akşam dostlarıyla buluştukları mekanda felekten bir gün çaldı. Eğlence öncesi birlikte objektiflere poz veren ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti. Serenay Sarıkaya’nın özellikle tarzını çok beğendiğini belirten Bergüzar Korel, “Yıkılıyor. Giyim tarzına bayılıyorum. Çok yakışıyor” dedi.  

KEŞKE AMA NEREDE?

Los Angeles’tan 2 milyon TL’ye ev satın aldığı haberleri çıkan Serenay Sarıkaya, dedikoduları esprili bir dille yalanladı. Sarıkaya, “Keşke ama nerede? Ben de içimden geçirerek okudum haberi ama öyle bir şey yok” dedi. Güzel oyuncu, dizisinin final yapmasının ardından ABD’de bulunan sevgilisi Kerem Bursin’in yanına gideceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X