Dostluk fidanlanları toprakla buluştu

Orhangazi 125. Yıl Anaokulu ile Azerbaycan Heyder Eliyev Lisesi öğrencileri, uluslararası e-Twinning projesi kapsamında fidan dikti.

Dostluk fidanlanları toprakla buluştu

Kuruculuğunu 125. Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan Çevik ve Azerbaycan Heyder Eliyev Lisesi öğretmenlerinden Sanubar Gasimova’nın yaptığı ‘Değerlerini Bil Değerli Kal’ adlı uluslararası e-Twinning projesi kapsamında gerçekleştirilen fidan dikimi Yeniköy alanında yapıldı.

125. Yıl Anaokulu minik öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde kardeş ülke Azerbaycan’daki proje ortağı öğretmenleri ve Türkiye’nin farklı illerindeki her bir öğretmen için ayrı ayrı fidan dikerek dostluk fidanlığı oluşturdu.

Dikilen fidanların yanına öğretmenlerin isimlerinin yazılı olduğu levhalar yerleştirildi. Fidan dikim etkinliğine Orhangazi e-Twinning Koordinatörü Semih Omaç ve Yeniköy Muhtarı Hasan Akoğlu da katılarak, 125.Yıl Anaokulu’nun idareci, öğretmen ve öğrencilerine destek verdi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X