DOSTUM Projesi’ne Ankara’dan ödül

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM)’in bu yıl 3.’sünü düzenlediği Etkin Belediye Proje Yarışması ödül töreninde İnegöl Belediyesi Sosyal ve Ekonomik Proje dalında Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) Projesi ile ödüle layık görü

DOSTUM Projesi’ne Ankara’dan ödül

18-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Etkin Belediye Proje Yarışması’nda Altyapı ve Çevre, Sosyal ve Ekonomik, İyi Yönetim ve Tarihi ve Kültürel Miras kategorileri dalında farkındalık ortaya koyan projelerini sunan belediyeler, yapılan değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazandılar.

ÇEKİM MERKEZİ

Yerel yönetimlerin etkin projeleri ile katıldığı yarışmanın Ankara’daki ödül törenine, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) Başkanı Halil Memiş başta olmak üzere milletvekilleri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile belediye bürokratları katılırken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın temsilen Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit de törende hazır bulundu. Yarışmada ödül sahibi belediyeler belirlendi. Yarışmaya katılan belediyeler arasında yer alan İnegöl Belediyesi de, alternatif doğa sporlarının yeni çekim merkezi olması hedeflenen DOSTUM Projesi ile ödüle layık görüldü.

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM)’in Sosyal ve Ekonomik Proje kategorisinde DOSTUM Projesi ile layık gördüğü üçüncülük ödülünü aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X