DOSTUM’da oryantring eğitimleri başladı

İnegöl’de Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) kapsamında koşarken düşünebilmek, kaybolmadan ilerlemek, araziyi iyi okuyabilmeyi, haritayı üç boyutlu düşünmeyi kapsayan Oryantring eğitimleri başladı. Eğitimlerde, 24 öğrenci alanında uzman eğitimciler

DOSTUM’da oryantring eğitimleri başladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş Oryantring sporcularıyla İnegöl Belediyesi önünde bir araya geldi. İnegöl Belediyesi olarak hem sosyal hem kültürel hem de sportif faaliyetleri mümkün olduğu kadar çeşitlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Aktaş, DOSTUM’da kendilerini heyecanlandıran ana konulardan birinin İnegöl’ün sahip olduğu doğa olduğunu vurguladı. Koşarak ve yürüyerek hedef bulma eğitimlerine 24 öğrenci ile başladıklarını dile getiren Aktaş, “Ben arzu ediyorum ki, her çocuğumuz muhakkak suretle bu eğitimlerden geçsin ve İnegöl Oryantring ile alakalı Türkiye çapında bir farkındalık oluştursun” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş mart ayında 14 yaş ve altı 1. Kademe Mavi Grup Bölge Yarışması’na evsahipliği yapacaklarını belirterek, “DOSTUM heyecan vererek yoluna devam ediyor. İnşallah DOSTUM kartopu misali katlanarak farklı spor dallarıyla hem ilçeyi hem de ilçenin güzelliklerini farklı çevrelere, ama önce ilçemizde yaşayan insanlara tanıtarak devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X