Dostum’da pist alanı oluşturuluyor

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), yeni projeler ile gelişmeye devam ediyor. Model uçak ve paratrike uçuşu için pist çalışmaları başladı.

Dostum’da pist alanı oluşturuluyor

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM)’un gelişmesi için hızla çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, yeni projeleri ile doğa ve sporseverlerin daha da çok tercih edeceği mekân haline dönüştürülmesi hedefleniyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, merkezdeki model uçak ve paratrike uçuş pisti alanı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DOSTUM SPORSEVERLERİN DAHA ÇOK TERCİH EDECEĞİ YER OLACAK

Beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yapılan çalışmalar ile merkezin daha çok tercih edilecek hale geleceğini ifade etti. Başkan Alper Taban, ‘’Spor ve turizm alanında şehrimizi daha iyi noktalara getirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Model uçak ve paratrike uçuşları için 5 metre genişliğinde 75 metre uzunluğunda pist alanı oluşturuyoruz. Merkezimizi günümüze ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde düzenlemeye devam edeceğiz.  250 dönümlük DOSTUM Merkezimiz, uygulayacağımız Master plan ve düzenlemeler ile sporseverlerin daha çok tercih edeceği yer olacak.’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X