Douglas için yeşil ışık!

Barcelona 27 yaşındaki sağ bek için Bursaspor’a olumlu dönüş yaptı. Taraftar kiralama konusunda büyük oranda el sıkışırken, Ali Ay yönetimi, yıllık kazancın yarısının Barcelona tarafından karşılanması için bastırıyor.

Douglas için yeşil ışık!

Bursaspor’da tüm gözler Beşiktaş maçına çevrildi fakat transfer çalışmaları da gizliden gizliye sürüyor. Uzun süredir savunmanın sağına oyuncu arayan yeşil beyazlılara ilk etapta olumlu yanıt alınamayan Barcelona’lı Douglas Pereira dos Santos için umut ışığı doğdu. Katalan devenin bonservisine 5 milyon Euro istediği 27 yaşındaki oyuncuyu Bursaspor’a kiralık olarak göndermeyi kabul ettiği belirtildi. Ayrıca deneyimli oyuncunun yıllık kazancının yarısının Barcelona tarafından karşılanması konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

BİRKAÇ GÜNE BİTER

Katalan deviyle 2019 yılına anlaşmasına bulunan 27 yaşındaki oyuncu geçen sezon kiralık olarak Sporting Gijon forması giydi. Teknik Direktör Paul Le Guen ısrarla istediği bu transferin birkaç gün içerisinde olumlu veya olumsuz yönde sonuçlanacağı belirtildi. Daha önce Bursaspor’un gündemine giren Gençlerbirliği’nden Ahmet Oğuz için ise Başkent temsilcisi 1 milyon 500 bin Euroluk bonservis ücretinde geri adım atmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X