Downtown’a yoğun ilgi

Atış Yapı’nın Downtown Bursa Projesi için 5 günde konutların yüzde 50’si için ön talep toplandı.

Downtown’a yoğun ilgi

ASLIHAN AYDIN

 

Projenin, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’ndeki bin metrekarelik satış ofisi ve örnek dairesinin açılışı dün gerçekleştirildi. Atış Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atış, burada yaptığı açıklamada, ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Yoğun bir fuar dönemi atlattıklarını dile getiren Atış, “Projemiz, Yunuseli Havalimanı’na giderken sol tarafta, Pars Tuğla Fabrikası’nın arazisinde bulunuyor.

Bursa gerçek anlamda yeni şehir merkezine kavuşacak. 11’inde lansmanımızı gerçekleştirmiştik. 5 gün içinde konutların yüzde 50’si için ön talep toplandı. Bugün satışlarımız noter sözleşmesi ile yapılmaya başlanacak” dedi. 

450 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Bir yaşam kompleksi inşa ettiklerine vurgulayan Atış, “Projemiz 660 daireden oluşuyor. Akıllı tip dairelerde, isteyenler evlerini uzaktan cep telefonu ile yönetebilecek. Projede 160 odalı bir otel ve 140 home office olacak.

100 metrekareden 6 bin metrekareye kadar değişebilen alanlarda ofisler mevcut. Vale ve temizlik hizmeti sunulacak” diye konuştu. 2+1’den 6+2’ye kadar 14 çeşit konut tipi olduğunu kaydeden Atış, fiyatların ise 450 bin lira ile 2 milyon lira arasında değiştiğini söyledi.

Atış, konutlarda tüm ihtiyaçlara karşılık çözümler üretildiğini belirterek, çocuk oyun odaları, kiler, çamaşır ve ütü odalarının bulunduğunu ifade etti.
 
MÜZE VE ÜNİVERSİTE DE OLACAK

Ahmet Atış, ”İçinde AVM, müze, cami, kolej, yurt ve vakıf üniversitesinin de bulunduğu tam manası ile yeni bir şehir doğacak. Bunun yanı sıra 4 bin araçlık kapalı otopark olacak. Bursa’da ilk kez böyle bir konsept üretiliyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X