DP Genel Başkanı Uysal partisinin iftarına katıldı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

DP Genel Başkanı Uysal partisinin iftarına katıldı

İftar öncesi basın toplantısı düzenleyen Uysal, siyasetin ana unsurunun şiddet haline geldiği bir zeminde, Türkiye’nin yeniden hukuk, demokrasi ve fırsat eşitliği zeminin sağlanması gerektiğini belirterek, ‘Bu zeminde adı Demokrat Parti olan partimizle Türkiye’nin hukuki açıdan kümeye düştüğünü teşhis etme şansımız var.

Türkiye’nin tarihi yürüyüşüne tekrar devam edebilmesi için sahip olduğu geçmişse sırtını dayayarak ama bugünün değişen koşullarını da göz önünde bulundurarak milletimiz ve insanlarımız için bir hedef olarak benimsediğimiz başta Avrupa Birliği müzakere süreci dahil olmak üzere bir fetişizm içerisinde AB üyeliğinden daha ziyade insanımızın öncelikleriyle medeni standartlarda, hukuk standartlarında insanlarımız hak ettiği refah seviyesini yakalayabilmek adına bunları ifade etmek mecburiyetindeyim. Demokrat Parti olarak yeniden Türkiye’nin daraldığı ve sıkıştığı bir iklimde milletimizi önceleyen ve ortak çatı altında yaşama iradesini koyma gayreti içerisinde olacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X