DP’de Başkan Biliz

Demokrat Parti İl Başkanlığı’na Ali Biliz seçildi.

DP’de Başkan Biliz

Demokrat Parti İl Kongresi, Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılımı ile gerçekleşti. Kongrede, 14 aydır il başkanlığı koltuğunda oturan Mehmet Hamaloğlu ile Gemlik ilçe başkanı Ali Biliz aday olarak yarıştı. 195 delegenin oy kullandığı kongrede, 99 oy alan Ali Biliz İl Başkanı oldu. Mehmet Hamaloğlu ise 92 oy aldı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Gültekin Uysal, darbe girişimini değerlendirerek, “Hükümet tarafından şuanda bu örgüte karşı yapılan işlemleri izliyoruz, takibini yapıyoruz. Bu görevden almalar ve gözaltılar bir intikam alma aracı olarak görmeden gerçekleştirilmelidir’ dedi.

İl Başkanlığı’na seçilen Ali Biliz ise, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Demokrat Parti’nin tüm organları ile Bursa’ya sesini duyurmaya, Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ı Başbakan yapmak için il yönetimine talip olduk. Tüm küskünlük ve kırgınlıkları unutarak, partimizi önce Bursa’da, sonra TBMM’de iktidara getireceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X