DP’den adaylara üniversite şartı

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, üniversite mezunu milletvekili adaylarını tercih edeceklerini söyledi.

DP’den adaylara üniversite şartı

15 Şubat’ta yapılacak DP il kongresi öncesi İnegöl teşkilatını ziyaret ederek delegelerle bir araya gelen İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, genel seçimlere üniversite mezunu milletvekili adaylarıyla gireceklerini söyledi. 

Milletvekili adayları listesinde üniversite mezunu gençleri görmek istediklerini belirten Hamaloğlu, “Onlara yardımcı olmak istiyoruz. Eğer etrafınızda üniversite mezunu varsa, genç, siyaseti seven, siyasette ileride iyi bir mevki hedefleyen arkadaşlarımız varsa, onları bize getirin. Bunları milletvekili adayı yapalım. Yönetim kurulu olarak bu konuda onlara her türlü desteği vereceğimize söz veriyorum’ diye konuştu. 

Hamaloğlu, “İnegöl’den milletvekili adaylığı için teklif götüreceğiniz kimse var mı?” sorusuna, “Biz özellikle kimseyi davet etmiyoruz. Üniversite mezunu, genç, siyasete yeni başlamış insanları bize getirin diyoruz. Biz bunlara her türlü desteği vereceğiz. Yardım edip siyaseti öğreteceğiz. Bir de düzgün siyaseti öğreteceğiz. Onları siyasete kazandırmak istiyoruz” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X