Dr. Abdi Gazioğlu’na son görev

Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki çiftlik evinde tüp patlaması sonucunda hayatını kaybeden İçişleri eski Bakanı Mehmet Gazioğlu’nun kardeşi doktor Abdi Gazioğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Dr. Abdi Gazioğlu’na son görev

Kanyonu ile meşhur Sadağ Köyü’ndeki çiftliğinde dün gece 3 arkadaşını ağırlayan 61 yaşındaki Dr. Abdi Gazioğlu misafirlerine çay ikram etmek istedi. Ancak çaydanlıktan taşan su ocağı söndürdü. Gaz odaya sızdı. Mutfağa gelen Gazioğlu çakmağı yakınca önce patlama sonra yangın çıktı. Bu esnada Gazioğlu hayatını kaybetti.

Son yolcuğuna uğurlandı

Bugün sabah saatlerinde İçişleri eski Bakanı Mehmet Gazioğlu, kardeşinin cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan aldı. Acemler Gasilhane’deki son işlemlerin ardından cenaze Orhaneli ilçesine getirildi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Ceyhun İrgil, eski bakanlardan Turhan Tayan, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazı ikindi namazına müteakip Merkez Durdubey Cami’nde kılındı. Gazioğlu, ilçe mezarlığına defnedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X