Drogba ateş püskürdü

Futbolculuğunun yanı sıra Afrika için ortaya koyduğu projelerle de gündeme gelen Didier Drogba’nın, topladığı yardımları amacı doğrultusunda kullanmadığı iddia edildi.

Drogba ateş püskürdü

İngiliz Daily Mail gazetesi, bir dönem Galatasaray ve Chelsea forması da giyen 38 yaşındaki Drogba’nın Afrika’da hastane yapımı ve çocukların eğitimi için 1,7 milyon sterlin yardım topladığını ancak bu yardımlardan sadece 14 bin sterlinin yerine ulaştığını ileri sürdü.

Haberde, sözü verilen hastanenin sadece inşaatının tamamlandığı ve içinde tedavi için ekipman bulunmadığı iddiası yer aldı. Drogba, eski takım arkadaşları Frank Lampard ve John Terry, ünlü tenisçi Roger Federer ve İngiliz kraliyet ailesi üyelerinin de destek verdiği yardım derneğiyle ilgili iddialara sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Haber nedeniyle Afrika’da yardıma muhtaç çocukların geleceğinin tehlikeye atıldığını belirten Drogba, iddialarla ilgili gazeteye 67 sayfa doküman gönderdiğini ve haber nedeniyle Daily Mail aleyhinde tazminat davası açacağını duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X