DSİ Bölge Müdürü Özgür’den Karadere Göleti’nde İnceleme

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında incelemede bulundu. Gövde dolgusu tamaml…

DSİ Bölge Müdürü Özgür’den Karadere Göleti’nde İnceleme

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında incelemede bulundu. Gövde dolgusu tamamlanan Karadere Göleti’nde toplanacak su ile 4 bin 130 dekar tarım arazisini sulayacak olan Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında çalışmalar devam ediyor. GÖLETTE TOPLANACAK SU İLE 4 BİN 130 DEKAR TARIM ALANI SULANACAK Gölette toplanacak su ile 4 bin 130 dekar tarım alanının sulanacağını ifade eden Bölge Müdürü Özgür, “Gövde dolgusu tamamlanan Geyikbayırı Karadere Gölet’inde toplanacak su ile toplam 4 bin 130 dekar tarım alanını sulayacak olan Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. 15 bin 123 metre PE boru, 1.712 metre çelik boru ile toplam 16 bin 835 metre boru imalatı yapılacaktır. Boru imalatının 15 bin 500 metrelik kısmı tamamlandı. İnşallah kalan boru imalatının tamamını çok kısa bir zamanda tamamlayacağız. 108 adet sanat yapısı olan projede sanat yapısı imalatları devam etmektedir. İş kapsamında ayrıca dolusavak imalatı ve su alma yapısı yapılacaktır. Bu bağlamda dolusavak kazısı tamamlanmış olup, dolusavak beton imalatına başlanmak üzeredir. Gövde dolgusu tamamlanan gölet ile birlikte inşallah sulama inşaatını da en kısa zamanda tamamlayarak bu bölgedeki verimli tarım arazilerini suya kavuşturup, vatandaşımızın ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkılar sağlamış olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X