DSİ Genel Müdürü’nü taşıyan helikopter yan yattı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde inceleme için baraj sahasına giden helikopter, iniş sırasında yan yattı.

DSİ Genel Müdürü’nü taşıyan helikopter yan yattı

Artvin Valisi Kemal Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yusufeli Barajı inşaatında incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen DSİ yetkililerinin bulunduğu özel bir firmaya ait helikopterin, baraj sahasına inişi sırasında yan yattığını belirtti.

Helikopterde, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ Emlak ve Kamulaştırma Daire Başkanı Ali Rıza Ceylan, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan ve 2 pilotun bulunduğunu ifade eden Vali Cirit, “Yaralanan bu kişilere, 112 Acil Servis ile baraj inşaatını yürüten firmanın sağlık personeli tarafından müdahale edildi. Durumları iyi, ciddi bir sağlık sorunları yok.” dedi.

Veysel Eroğlu’ndan açıklama

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin’in Yusufeli ilçesinde helikopterin yan yatmasına ilişkin, “Telefonla konuştum, hiçbir şey yok, sıkıntı yok. Sadece tam indiği anda ani bir rüzgarla yan tarafa yatmış.” dedi.

 

Bakan Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, helikopterin inerken yan yattığını belirterek, şunları kaydetti:

 

“İçinde DSİ genel müdürüm, DSİ Artvin bölge müdürüm ve kamulaştırma daire başkanım varmış. Telefonla konuştum, hiçbir şey yok, sıkıntı yok. Sadece tam indiği anda ani bir rüzgarla yan tarafa yatmış. Onlar kendileri çıkmışlar, hiçbir yaralı falan yok. Helikopterde 3 bizden, galiba pilot ve bir de teknisyen olsa gerek. Allah’a şükür herhangi birşey yok. Ani bir rüzgar gelmesiyle yan yatmış.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X