Duayen sanayici Aliba markasıyla gıda sektöründe

Orhan Holding, Yenişehir’deki çiftliklerinin içerisine kurduğu modern tesislerde ürettiği süt ve süt ürünlerini Aliba markasıyla satışa sunmaya başladı. İlk mağaza Geçit’te açıldı.

Duayen sanayici Aliba markasıyla gıda sektöründe

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Orhan Holding Onursal Başkanı İbrahim Orhan, konuyla ilgili olarak Olay’a özel açıklamalarda bulundu. Duayen sanayici, Orhan Holding’in 1972 yılında Teknik Malzeme ile otomotiv sektöründe başarılı bir yolculuğa çıktığını ve bugün 7 bin 400 çalışanı ile 3 kıtada 13 ülkede faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu haline geldiğini kaydetti. Grup içerisinde 1998 yılında Elta bünyesinde tarım ve hayvancılık faaliyetleri olarak başlayan çalışmaların, 2004 yılından itibaren Orhan Tarım AŞ olarak devam ettiğini dile getiren Orhan, ”Orhan Tarım’da bilimsel yöntemler ve en iyi uygulama örnekleriyle hijyen kurallarına ve insan sağlığına da büyük önem vererek sağlıklı üretimler gerçekleştirilmektedir” dedi.

BUTİK BİR TARZ PLANLADIK

Tarımsal üretimlerin yanı sıra hayvancılık faaliyetlerinin de yapıldığını dile getiren Orhan, ”İnsan sağlığı ve hijyen kurallarına uygun olarak elde edilen sütlerimizi bir süre öncesine kadar başka şirketlere satıyorduk. Uzun zamandır düşündüğümüz ve hayalini kurduğumuz sağlıklı üretilmiş kendi sütlerimizden katkısız, doğal ürünler üretmek için ALİBA markamızı yaratarak ABC Orhan Süt Ticaret ve Sanayi AŞ şirketimizi kurduk” diye konuştu. Üretim tesislerinin Yenişehir’deki çiftliklerinin içerisinde en son teknolojileri kullanarak, en son hijyen kurallarına uygun olarak ve en ince detaylar düşünülerek yapıldığını ifade eden Orhan, ”İlk etapta arsa payı olmadan 1 milyon dolar civarında bir yatırım harcamamız oluştu. Ürünlerimiz ‘Doğanın Tazeliği Çiftliğin Lezzeti’ sloganıyla katkısız, doğal ve sağlık kurallarına uygun olarak büyük bir titizlikle üretiliyor. Butik tarzda kaliteli bir hizmet sunmayı planladık” ifadesini kullandı.

MANDA KAYMAĞI İLK SIRADA

Ürünler içerisinde ilk sırayı manda kaymağının aldığını dile getiren Orhan, ”Zaten, düşüncelerimizden ve düşüncelerimizi uygulamaya geçiren en önemli nedenlerden biri de yıllar öncesinde Yenişehir’de efsane olan manda ve manda kaymağını yeniden ortaya çıkarmak ve insanlarımızın sofrasına getirmek olmuştur. Bu ürünlerimizi ilk olarak Geçit Mahallesi Mudanya Yolu Caddesi üzerine bulunan satış marketimizde satmaya başladık” dedi. İbrahim Orhan, önümüzdeki günlerde bu satış ağının daha da genişleyeceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X