Dubai bereketi

‘Muhteşem Yüzyıl’ın Dubai’deki sergi açılışına katılan Burak Özçivit ve Meryem Uzerli’nin organizasyonda bulunmak için servet değerinde bir rakam aldıkları iddia edildi.

Dubai bereketi

MERYEM’E 300, BURAK’A 450 BİN

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle Ortadoğu’da büyük şöhret edinen Burak Özçivit ve Meryem Uzerli, Meltem Cumbul’u da yanlarına alarak dizinin Dubai’de açılan sergisine katıldı. Organizatörlerin, Özçivit’e bir günlük etkinlik için 450 bin, Uzerli’ye de 300 bin dolar ödedikleri iddia edildi. Dubai City Walk’ta ilgi gören oyuncular, hayranlarına bol bol imza dağıttı.

PARA BASMAYA DEVAM EDECEKLER

Türkiye’den yola çıktıkları andan itibaren hayranlarından binlerce mesaj ve beğeni alan oyuncular, açılış öncesinde Dubai’yi gezme fırsatı da buldu. Oyuncuların Dubai ziyareti boyunca birçok firmayla reklam anlaşması için görüştüğü öğrenildi. Meryem Uzerli ve Burak Özçivit, imza atacakları anlaşmalarla Ortadoğu’da para basmaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X