Düello’da gülen çıkmadı

5 takımın 12 puanla liderliğe ortak olduğu 4. Grup’ta Değirmenlikızıkspor ile Altınokspor 3-3 berabere kaldı.

Düello’da gülen çıkmadı

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 2. Küme 4. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Değirmenlikızıkspor ile Altınokspor, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 3-3 berabere kaldı. 

Maça hızlı başlayan ancak son dakika golüyle 1 puanı kurtadan Değirmenlikızıkspor’un gollerini 18. dakikada Müslüm, 80’de penaltıdan Recepcan ve 89’da Ahmet kaydetti. Karşılaşmanın başında yenik duruma düşen ancak daha sonra 2 kez öne geçen ama yinede 1 puana razı olan Altınokspor’un golleri ise 45. dakikada Enes, 50’de Barış ve 85. dakikada penaltıdan Kaan’dan geldi.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Engin Ferik (***), Enver Aydın (**), Batuhan Demircan (**)

GOLLER: Dk.18 Müslüm, Dk.80 Recepcan (Pen.), Dk.89 Ahmet (Değirmenlikızık), Dk.45 Enes, Dk.50 Barış, Dk.85 Kaan (Pen.) (Altınok)

DEĞİRMENLİKIZIKSPOR: Ersin (**), Ertan (**), Onur (**), Ahmet (***), Görkem (*) (Dk.46 Cafercan *), Ömer (**), Recep (**), Müslüm (***), Niyazi (**), Yusuf (**), Muratcan (**)

ALTINOKSPOR: Samet (*), Muhammet (**), Anıl (*) (Dk.22 Enes **), Ahmet Yavuz (*), Ahmet Yalan (*), Talha (**), Kaan (**), Yavuz (**), Barış (***), Kadir (**), Serkan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X