Düellodan gülen çıkmadı 3-3

İki takımında öne geçtiği maçta Davutkadı Eşref Evcil Ortaokulu ile 23 Nisan Ortaokulu berabere kaldı. Puan eşitliğinde üstün takımı belirleyecek penaltıları ise 23 Nisan kazandı

Düellodan gülen çıkmadı 3-3

TOLGA ÖZTAŞ

Yıldız Erkekler 2. Küme Futbol’da Davutkadı Eşref Evcil Ortaokulu ile Osmangazi 23 Nisan Ortaokulu 3-3 berabere kaldı. Eşref Evcil’in gollerini 15’te Yaşar, 28’te Hakan ve 31’de Aykut kaydetti. 23 Nisan Ortaokulu’nun golleri ise 6’da Mekki Can, 25’te Eşref ve 33’de Özcan’dan geldi. Okul Spor Faaliyetleri kuralları kapsamında grupta tüm maçlar sonunda eşit puanlılarda kimin üstte yer alacağını belirlemek için yapılan penaltı atışlarını 23 Nisan 5-3 kazandı.

Osmangazi oynamadan!

Dün başlayan Ortaokullarası 2. Küme Futbol’da Osmangazi Ortaokulu rakibi Gürsu İsabey Yüksel Bodur Ortaokulu’nun sahaya çıkmaması sebebiyle organizasyona 3 puanla başladı. İlk haftayı hükmen 3-0’la geçen Osmangazi Ortaokulu organizasyondaki 2. maçını 9 Nisan Perşembe günü Naz Özdilek Ortaokulu ile oynayacak.

SAHA: Atıcılar-2B

HAKEM: Erdinç Tufan (***)

GOLLER: Dk.6 Mekki Can, Dk.25 Eşref, Dk.33 Özcan (23 Nisan), Dk.15 Yaşar, Dk.28 Hakan, Dk.31 Aykut (Eşref Evcil)

23 NİSAN ORTAOKULU: Selahattin (**), Kadir (*), Eşref (**), Berke (*), TÜmay (*), Özcan (**), Onur (*), Mekki Can (**)

EŞREF EVCİL ORTAOKULU: İbrahim (**), Hakan (**), Burak (*), Eren (*), Bedirhan (*), Yaşar (**) (Dk.29 Aykut **), Metin (*), Emre (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X