Düğün konvoyu ile cenaze konvoyu çarpıştı!

Gaziantep’te düğün konvoyu ile cenaze konvoyundaki iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Düğün konvoyu ile cenaze konvoyu çarpıştı!

Edinilen bilgiye göre kaza, eski Nizip yolu GATEM Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Gelin almak için Nizip’in Yeniyazı köyüne gidenleri taşıyan Halil A. yönetimindeki 21 EA 141 plakalı otomobil, cenaze için Gaziantep merkeze giden İbrahim O. yönetimindeki 27 R 4642 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada düğüne giden Eyüp Yıldırım (20) olay yerinde, yaralılardan Cafer Yıldırım (19) kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, yaralanan diğer 6 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Muhammet Çevik de hayatını kaybetti. Böylece kazada ölü sayısı 3’e yükseldi.

Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Eyüp Yıldırım’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X