Düğün sahibine ilginç not

Karınları acıkan 6 kişi İznik’te hiç tanımadıkları düğüne katılıp yemek yediler, zarfın içine de para koyup ilginç bir de not düştüler.

Düğün sahibine ilginç not

HAYRİ ŞEN

İznik’te Kaya ve Sağgül Ailesi’nin düğün cemiyetinde ilginç bir olay yaşandı. Özlem Sağgül ile dünya evine giren Bayram Kaya’nın sahil kenarında gerçekleşen düğün cemiyetinde her iki ailenin de yakını olmayan 6 kişi masaya oturarak yemek yedi. Ardından bir zarfın içine not düşüp para da koyarak cemiyetten ayrıldı. Düğün sahiplerinden Muhsin Kaya, cemiyetin ardından zarfları açarken karşılaştıkları notta, ‘Sizi tanımıyoruz. Davet edilmedik ama, karnımız çok açtı, biz de yemeğinizi yedik. Hakkınızı helal edin. Allah mutlu mesut etsin’ yazısı ile karşılaştıklarını söyledi. 

Bunun kendilerine sürpriz olduğunu ifade eden Muhsin Kaya, “Böylesine güzel ve nazik insanlarımızın olması bizleri sevindirdi. Biz de hakkımızı o kardeşlerimize helal ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X