Düğün salonları masaya yatırıldı

İnegöl Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren düğün salonu sahiplerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, kurallara uyulması konusunda hassas olunması istendi.

Düğün salonları masaya yatırıldı

SADULLAH ORGAN

Toplantıya düğün salonu firmalarının yetkilileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Zabıta Müdürü Osman Kalkan katıldı. Düğün salonlarının bazılarında ruhsatlandırma konusunda sıkıntılar bulunduğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ayrıca, “Kullanılan havai fişek ile yanıcı mamul maddelerin kullanılması konusunda da gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve kanunların öngördüğü kurallara taviz vermeden uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.

KURALLARA UYULMALI

Firma sahiplerinin düğün salonlarında gürültü ve canlı müzik konusunda ilgili birimlerden alınacak izin doğrultusunda faaliyetlerine devam edebileceklerini ifade eden Taban, “Bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın huzur içerisinde rahat bir şekilde yaşamaları adına üstümüze düşen ne varsa yerine getireceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Bu yüzden kanunların öngördüğü kurallara titizlikle uyulması gerektiğini düğün salonu sahiplerine bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu konulara riayet etmeyen işletmeler için de, gerekli uyarı ve yaptırımları belediye olarak taviz vermeden uygulayacağımızı söylemek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X