Düğünde şaşırtan anlar böyle görüntülendi

Antalya’da damada, arkadaşlarının 5 bin lirayı 5’lik banknotlar olarak takması gülümsetti. Damat Halil İbrahim Tanrıkulu, “Cebimdeki paralar genelde 5’lik, 10’luk ve 20’liktir. Bu yüzden arkadaşlarım bana ‘5’lik İbo’ derler” dedi.

Düğünde şaşırtan anlar böyle görüntülendi

Serik ilçesinde 24 yaşındaki Halil İbrahim Tanrıkulu ve aynı yaştaki Gizem Tanrıkulu, aşklarını evlilikle taçlandırdı. Arkadaşları, düğün töreninde damada sürpriz yapmak için aralarında 5 bin lira topladı. Gençler daha sonra topladıkları parayı 5 liralık banknot haline getirdi. Damadın arkadaşlarının düğünde 5 liraları uç uca ekleyerek Tanrıkulu’nun yakasına takması renkli ve eğlenceli görüntüler oluşturdu.

5lik İboya 5lik banknot Düğünde şaşırtan anlar böyle görüntülendi

Halil İbrahim Tanrıkulu, gazetecilere, arkadaşlarının sürprizini görünce çok şaşırdığını, mutlu olduğunu söyledi.

Cebinde sürekli bozuk para bulundurduğunu anlatan Tanrıkulu, “Cebimdeki paralar genelde 5’lik, 10’luk ve 20’liktir. Bu yüzden arkadaşlarım bana ‘5’lik İbo’ derler. En mutlu günümde yaptıkları bu sürprizle düğünüme eğlence kattılar ve unutamayacağımız bir anı kaldı.” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X