Dükkanı iflasın eşiğinde denen Şeyma Subaşı’nın işte yeni işi

Aylık kirası 60 bin TL olan cafesinin zor günler geçirdiği iddia edilen Şeyma Subaşı, kendisine bir YouTube kanalı açmaya karar verdi.

Dükkanı iflasın eşiğinde denen Şeyma Subaşı’nın işte yeni işi

Acun Ilıcalı ile boşanmadan önce kafesini açan ve bir yıllık kirasını medya patronuna ödettiği konuşulan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün kafesinin birinci yılını kutlamıştı. Böylelikle aylık kira ödemesinin, Şeyma’ya kaldığı söylenmişti.

seyma-subasi-112829gs.jpg

Kafenin aylık gelirinin düşük olduğu iddia edilirken aylık 60 bin TL’lik kira bedeli olduğu söylentisi de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.  Şeyma’nın kirayı kendisinin vereceği ya da kafesini kapatacağı söylenmişti.

1193481-seyma-subasi-iflasin-esiginde-5dab60743dd7b.jpg

YouTube kanalı açtı: Aylık 125 bin TL nafaka alan Subaşı, bu olanları da göz önünde bulundurmuş olacak ki kendisine yeni bir meslek bulma yoluna gitti ve kendisine YouTube kanalı açtı.

seyma-subasi-amuda-kalkarak-poz-v-tbbu_cover.jpg

İlk videosu iyi izlendi: YouTube kanalını açan Şeyma Subaşı, ilk videosunda sahibi olduğu Healtyish Cafe’nin 1. yıl partisini paylaştı. Subaşı’nın videosu 2 günde 150 bin kişinin üzerinde seyredildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X