Dün açıkladı: Whatsapp’a girenler…

Sosyal medya devi Facebook’un patronu kendi hesabından çarpıcı rakamlar paylaştı. Facebook’un 1.5 milyar üyeye dayandığını vurgulayan Zuckerberg, Messenger, Instagram ve Whatsapp’taki son durumu da aktardı.

Dün açıkladı: Whatsapp’a girenler…

Facebook’un dün akşam mali yıl sonuçlarının açıklandığı toplantısının ardından kurucu Mark Zuckerberg, hesabından Facebook ve bağlı platformlara ait son rakamları gözler önüne serdi.

1876 yılında ilk telefon konuşmasının yapıldığını ve o tarihte dünya üzerinde 1.49 milyar insan olduğuna dikkat çeken Zuckerberg, bugün için Facebook’un bu rakamda bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu kaydetti.

Dünyanın günden güne birbirine daha da yaklaştığını ve sınırların ortadan kalktığını dile getiren Zuckerberg, Facebook ile yakın gelecekte herkesin birbiriyle iletişimde olacağını belirtti.

ÇARPICI RAKAMLAR

Zuckerberg’in paylaştığı infografikte ise Facebook’a bağlı platformların kullanıcı sayıları paylaşıldı.

Buna göre;

Whatsapp’ın aylık 800 milyon, Messenger’ın 700 milyon, Instagram’ın ise 300 milyon aylık kullanıcısı bulunuyor. Facebook’ta bir günde yapılan arama sayısı ise 1.5 milyarı buluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X