Dündar AK gençlerle tecrübelerini paylaştı

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nın haftalık olağan toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Dündar AK gençlerle tecrübelerini paylaştı

Başta 15 Temmuz süreci olmak üzere, ülkemizde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Dündar, “Bu gün öyle bir noktaya geldik ki, konu siyaset üstü memleket meselesi bile olsa, siyasi partilerimiz bazen bunu güncel politika malzemesi haline getirip, ülke menfaatine bakmaksızın karşı duruş sergileyebiliyor” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette, bir saati aşkın bir süre gençlere siyaset ve yerel yönetim konularında sahip olduğu tecrübelerini aktaran Başkan Mustafa Dündar, ülkemizin yaşadığı hızlı değişim ve gelişim süreci ile birlikte vatandaşın hizmetlere bakış açısının değiştiğini, istek ve taleplerinde çok daha yapıcı olduğunu söyledi. Bu durum karşısında gerek yerel yöneticilerin, gerekse siyasilerin kendilerini yenileyip, rutin hizmetler dışında mutlaka farklı bir şeyler üretmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Dündar, “Bu değişim ve gelişimle birlikte, yaptığınız pek çok güzel şey vatandaş tarafından eleştirilebiliyor. Kendimizi yenilememiz, yaptığımız işleri sorgulamamız, yapılanları vatandaşa doğru anlatabilmek son derece önemli” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X