Dündar ‘devam’ dedi

Tek liste ile yapılan Osmangazi Belediyespor Olağan Genel Kurulu’nda Mustafa Dündar güven tazeledi.

Dündar ‘devam’ dedi

Osmangazi Belediyespor’un Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Mustafa Dündar yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Akpınar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor olarak asıl gayemiz, elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek başarılı sonuçlara imza atmak. Birçok spor tesisine sahibiz. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Hentbolda altyapıdan yetişen sporcularla oluşturduğumuz takımımız Süper Lig’de mücadele ediyor. Altyapımızı daha da güçlendirmek adına Hentbol Akademisi kurduk” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Başkan Mustafa Dündar, “Kulüp olarak en büyük hedefimiz olimpiyatlara sporcular göndermek. Sporcumuz Melisa Çakmaklı Gençlik olimpiyatlarında altın madalya kazandı. 495 sporcumuz ulusal ve uluslararası turnuvalarda bizleri gururlandırdı. Bu rakama ulaşmak kolay değil. Bundan sonra da sporcularımızın hem bireysel başarılar elde etmesi hem de milli takımlarda yer alarak ülkemize başarılar kazandırması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Başkan Dündar’ın konuşmasının ardından genel rurulda tek liste ile yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Dündar, Haluk Çaruk, Ünal Aksoy, Habib Yeniinci, Cihat Yusufoğlu, Erkan Albayrak, Tamer Balaban, Hüseyin Türkmen, Şükrü Dursun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X