Dündar Dostlar Divanı’na projelerini anlattı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde düzenlenen ‘Dostlar Divanı’ toplantısı siyasetçiden bürokrata, gazeteciden iş adamına, sanatçıdan akademisyene, bürokrattan esnafa kadar toplumun her kesiminden kişiyi bir araya getirdi.

Dündar Dostlar Divanı’na projelerini anlattı

Toplantıya Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Emekli Vali Mustafa Malay, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yiğit, Emekli Yargıtay Onursal Üyesi Ömer Koçak, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti  İl Başkanı Cemalettin Torun gibi sanat, bürokrasi, medya, hukuk, akademi ve iş dünyasından 200’e yakın davetli katıldı.

 

‘Dostlar Divanı’nda bir sunum yaparak Osmangazi Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, daha modern ve yaşanabilir Osmangazi’yi inşa etmek için tek bir günü bile boş geçirmediklerini söyledi. 

Başkan Dündar, 2014-2019 dönemi içerisinde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X