Dündar Geçit sakinlerini dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşın sorunlarını, istek ve önerilerini dinlemek yaptığı mahalle ziyaretlerini Geçit Mahallesi ile sürdürdü.

Dündar Geçit sakinlerini dinledi

Son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren Geçit Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Kahraman Balkaya ve vatandaşlarla ile birlikte mahalleyi dolaşıp incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vtandaşların sorunlarını dinleyip, görüş ve önerilerini aldı. 

Geçit Mahallesi’nin son yıllarda hızlı bir gelişim ve değişim içerisinde olduğunu belirten Dündar, “İki farklı görünüme sahip mahallemizde, yaptığımız plan ve imar uygulama çalışmaları sonucu, son 3 yılda peş peşe inşa edilen konutlarla birlikte bir yanda planlı ve modern bir görünüme sahip yerleşim yerleri, diğer tarafta ise daha eski ve plansız yapılaşma sonucu ortaya çıkmış farklı bir görüntü. Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz” dedi. 

Geçit’te, 147 sokak ve yaklaşık 30 bin civarında nüfus bulunduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Geçtiğimiz yıl çocuk ve yetişkinlerimizin faydalanacağı toplam 3.500 metrekare alana sahip Güneş ve Gülveren Parkını hizmete sunduk. 5 bin tona yakın asfalt, 2 bin tondan fazla da yama çalışması ile 1.500 metre civarında imar yolu açtık. Vatandaşlarımızın öneri ve istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı, bundan sonra da yine onların talep ve önerilerini dikkate alarak yürütmeye devam edeceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi için tüm mahallelerimizde yoğun ve dikkatli bir çalışma yürütüyoruz ” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X