Dündar iftariyelik dağıttı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayının son gününde bayram alışverişine çıkan vatandaşlara iftariyelik dağıtarak, bayramlarını kutladı.

Dündar iftariyelik dağıttı

Çarşı bölgesini gezerek esnafın ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Dündar, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte bayram alışverişine çıkan vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için 5 bin iftar kumanyası dağıttı. Gerçekleştirilen iftariyelik dağıtımında Başkan Dündar ve Belediye Başkan Yardımcıları, vatandaşlara içerisinde soğuk sandviç, meyve suyu, su ve hurma olan kumanyalardan verdi.

İftariyelik dağıtımında vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Dündar, “Bayram alışverişi telaşında olan vatandaşlarımızın ve esnafımızın oruçlarını açmalarında sıkıntı yaşamamaları için her yıl olduğu gibi bu yıl da iftariyelik kumanya dağıttık. Bir yandan halkımızla bayramlaşıp, bir yandan da bayram alışverişi tatlı bir telaş içindeki vatandaşlarımıza oruçlarını açabilmeleri için kumanya dağıtıyoruz. Belediye olarak her alanda halkla beraber halk için hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu vesileyle halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Alışveriş için çarşıya çıkan vatandaşlarda Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’a oruçlu vatandaşları düşünerek iftariyelik dağıttığı için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X