Dündar kadın kollarını ağırladı

Eylül ayında AK Parti Osmangazi Kadın Kolları Başkanlığından istifa eden Sibel Bedir Kara’nın yerine göreve atanan Zeynep Kurt ve Yürütme Kurulu üyelerini Ördekli Kültür Merkezinde ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kadınların Türk siyas

Dündar kadın kollarını ağırladı

Ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmeler, yeni Anayasa görüşmeleri ve referandum süreci ile belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede Başkan Dündar, “Öncelikle, göreve yeni gelen Zeynep Kurt ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Benimde mensubu olduğum AK Parti’nin bu güne kadar elde etmiş olduğu başarılarda kadınlarımızın da çok büyük emeği ve katkısı var. Özellikle mahallelerimizde gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi, yerinde ve zamanında hizmet etme noktasında bizlere de büyük fayda sağlıyorlar. Bu bir bayrak yarışı. Önceki yönetimden görevi devralan Zeynep kardeşimizin de, yönetimiyle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Eylül ayında yaşanan görev değişikliğinin ardından AK Parti Osmangazi Kadın Kolları başkanlığına getirilen Zeynep Kurt, Osmangazi gibi Türkiye’nin en büyük 4’üncü ilçesinde böyle bir göreve getirilmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşadığını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X