Dündar MHP Osmangazi’yi ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kongrelerde başkanlığa seçilen muhalefet partilerinin ilçe başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Dündar MHP Osmangazi’yi ziyaret etti

Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, Yunus Şahin ve Cem Kürşad Hasanoğlu ile birlikte MHP Osmangazi İlçe Başkanı Yavuz Bülbül’ü makamında ziyaret eden Başkan Dündar, Osmangazi’ye yapılan hizmetlerin herhangi bir partiye değil, başta ilçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlar olmak üzere tüm Bursa’ya kazanç sağladığını ifade etti.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Dündar, “MHP Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak, Osmangazi’ye daha iyi hizmet sunmak adına düşüncelerinizi bize iletirseniz memnun oluruz. Sizler de mahallelerde gezerek vatandaşın nabzını tutuyorsunuz. Mahallelerden duymuş olduğunuz bir sıkıntıyı bizlere ulaştırabilirsiniz. Bu durumdan rahatsız olmaz, bilakis mutlu oluruz. Osmangazi’ye yapılan her hizmet A partiye ya da B partiye değil, hepimize kazandırır. Yeni yönetim olarak sizlere görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah yeni dönemde hep birlikte güzel bir çalışma yürüteceğiz” diye konuştu. 

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Yavuz Bülbül de, “6 yıllık Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminizde yakalanan hoşgörü ortamının devam etmesi en büyük arzumuz. MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak, muhalefet görevimizi demokrasinin ve siyasetin elverdiği şekilde devam ettireceğiz. Doğru bulduğumuz projelerde de her zaman yanınızda olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X