Dündar muhtarları dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlar ile bir araya geldi. Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında ağırladığı muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Dündar, “Düzenli olarak bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla dayanışma içerisinde

Dündar muhtarları dinledi

Altıparmak, Kuruçeşme, Kırcaali, Mehmet Akif, Kiremitçi, Hocahasan, Hüdavendigar ve Doğanevler mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi, 136 mahallesi ve 830 bini bulan nüfusu ile  Türkiye’nin en büyük dördüncü ilçe belediyesi. Belediye olarak tüm mahallelerimizde bir çalışma yürütüyoruz. Hemen her mahallemizde bir şantiyemiz var diyebilirim. Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları en iyi bilen kişiler. Kendileri ile sık sık bir araya gelip hem sorunları tespit ediyoruz, hem de koordineli bir çalışma yürüterek bu sorunlara birlikte çözüm üretiyoruz” dedi. 

Belediye Başkan Yardımcılarından Halil Döner’in, muhtarların sorunlarına çözüm üretmekle görevlendirildiğini belirten Başkan Dündar, “Başkan yardımcılarımızdan Halil Döner, muhtarlarımızın talep ve sorunlarının çözümü ile doğrudan ilgilenen isim oldu. Kendisi bu konuda son derece tecrübeli isim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X