Dündar muhtarları dinledi

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ve Osmangazi İlçesi’nde görev yapan muhtarlar Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Dündar muhtarları dinledi

Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında ağırladığı muhtarlar ile uzun uzun sohbet eden Başkan Dündar, mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi. 

Muhtarların taleplerini tek tek not alan ve yaşanan sorunların giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını ifade eden Başkan Dündar, “Muhtarlar, mahallelerimizde vatandaşa en yakın kamu görevlileri. Vatandaşın sorunlarını, ihtiyaç ve taleplerini en iyi bilen kişiler. Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Muhtarlarımızın, mahallelerin sorunlarını bize aktarma ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında önemli sorumlulukları var. Osmangazi’de şartlar iyi ise hepimiz için iyi, kötü ise hepimiz için kötü. Biz şartları her zaman en iyi hale getirmek için muhtarlarımızla birlikte koordineli bir çalışma yürütüyoruz” dedi.  

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ve diğer muhtarlarda Başkan Dündar’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X