Dündar muhtarları dinledi

Muhtarlarla istişare toplantılarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dağ ve ova bölgelerinde yer alan 35 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi. 

Dündar muhtarları dinledi

Mustafa Dündar, Değirmen Parkı Sosyal Tesisleri’nde ağırladığı muhtarlar ile mahallelerde yaşanan sıkıntılar ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Mahallelerin sıkıntılarının ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda muhtarlar, tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktardılar. 

Osmangazi’deki hizmetleri muhtarlardan gelen bilgi ve talepler doğrultusunda yaptıklarını belirten Dündar, “Mahalledeki günlük hayatı herkesten daha iyi sizler biliyorsunuz. Şehrimizin, ilçemizin daha güzel olması için hep birlikte çalışıyoruz. Hizmetler konusunda öncü bir belediyeyiz. Türkiye’ye örnek projeleri Bursa’ya kazandırıyoruz. Bunu da sizlerin desteğiyle başarıyoruz. Muhtarlarımız, bizlerin gözü kulağı oluyor. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarıyla muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını masaya yatırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler hakkında muhtarlarımıza bilgilendirme yapıyoruz. Amacımız her mahallesiyle daha güzel, daha yaşanabilir bir Osmangazi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X