Dündar muhtarlarla istişarede bulundu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak adına sürekli istişare ettiği muhtarlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Dündar muhtarlarla istişarede bulundu

Muradiye Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tuzpazarı muhtarı Ferruh Sevimgil, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ile Muradiye, Hamzabey, Kavaklı, Aktarhüssam, Alacahırka, Yahşibey ve bölgedeki diğer mahalle muhtarları katıldı. 

Muradiye Cami ve Külliyesi Parkında Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, “Muradiye’nin manevi atmosferinde bölge muhtarlarımızla bir istişare toplantısı yaptık. Bu tür toplantılar, sorunların yerinde tespiti noktasında son derece verimli oluyor. Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onlar, bizim mahallelere, vatandaşımıza açılan birer kapımız gibi. Onların ulaştırdığı sorunlar, talep ve isteklerin yerine getirilmesi de bizim önceliğimiz oluyor. Bu gün Muradiye Muhtarımızın ev sahipliği yaptığı buluşmamız, daha modern bir Osmangazi oluşturmak ve vatandaşlarımıza kaliteli yaşam sunmak adına güzel ve verimli geçti. Ben, bu buluşma için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X