Dündar Ovaakça sakinleriyle buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın mahalle ziyaretlerinin son adresi Ovaakça oldu. Dündar, mahalle meydanında bir araya geldiği vatandaşların taleplerini dinledi.

Dündar Ovaakça sakinleriyle buluştu

‘Başkan mahallenizde’ projesi çerçevesinde Osmangazi’deki mahalleleri tek tek gezerek vatandaşları dinleyen Başkan Dündar, son olarak Ovaakça’yı ziyaret etti. Mahalle meydanında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden Dündar, yaşanan sıkıntılar ve çözümü noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen talep üzerine proje geliştirdiklerini belirten Başkan Dündar, “Yaptığınız çalışmalar ile halkı mutlu etmek istiyorsanız, vatandaşın isteklerine kulak vermelisiniz. Bizde 6 yıldır bu anlayışla yöneticilik yapıyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine kulak veriyor, halkımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Dündar, “Mahalle gezilerini çok önemsiyoruz. Çünkü vatandaşlarımız, mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini bire bir olduğumuzda bizlere çok daha rahat dile getirebiliyorlar. Ovaakça Mahallesi’nde daha önce yapmış olduğumuz ziyaretler sırasında, yine vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda güzel bir meydan düzenlemesi, muhtarlık ve hizmet binası, yol düzenleme ve asfalt çalışmaları, çocuk parkları gibi pek çok hizmet gerçekleştirdik. Bu hizmetlerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X