Dündar sıkıntıları yerinde dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Tuna Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları yerinde dinleyen Başkan Dündar, mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

Dündar sıkıntıları yerinde dinledi

‘Başkan Mahallemizde’ projesi kapsamında ilçedeki mahalleri tek tek gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son adresi Tuna Mahallesi oldu. Yürüyerek tüm mahalleyi gezen Başkan Dündar, bir araya geldiği mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet etti. 

Mahallede yaşanan sıkıntıları dinleyen ve vatandaşların isteklerine kulak veren Başkan Dündar, Tuna Mahallesi’ndeki sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek sıkıntıların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle gezileri sırasında vatandaşların kendisine istek, şikayet ve taleplerde bulunduğunu, bu sebepten dolayı da mahalle gezilerini önemsediğini söyledi. Belediye Başkanı seçildiği 2009 yılından bu yana, her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu, vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda mahallelerdeki sıkıntılara çözüm üretmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Dündar, “Vatandaşlarımızı, bu sayede yönetime de dahil ederek demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz. Bu yöndeki birlikteliklerimiz bundan sonra da kesintisiz bir şekilde sürecek” dedi.

AMATÖR KULÜPLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Mahalle gezisi sırasında Küplüpınar Yeşildağ Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti. Amatör spor kulüplerinin Osmangazi’nin bir değeri olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Dünya çapında sporcuların yetiştiği amatör kulüplere desteğimiz her zaman devam edecek. Mahallenin gençlerine kucak açan ve onları spor gibi disiplinli ve sağlıklı bir faaliyete özendiren bu kulüpler başarılı ve sağlıklı nesillerin yetişmesine ön ayak oluyor. Osmangazi Belediyesi olarak ilçemizin kulüplerine sahip çıkıyor ve ihtiyaçlarını tespit ederek gereken desteği sağlıyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Dündar, kulüp yöneticilerinden gelen talepler doğrultusunda Yeşildağ Spor Kulübü’nün ihtiyaçlarını gidereceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X